Mirë se Vini !

Kjo faqe i dedikohet nismës për krijimin e një aplikacioni open-source për kontabilitet në gjuhën shqipe, që do të thotë se aplikacioni do të jetë gratis për të gjithë (i licencuar sipas licencës GPL-3.0).

Përveq se aplikacioni do të jetë graits, kush dëshiron mund ta marr poashtu edhe source kodin e ta ndryshoj atë sipas dëshirës.

Aplikacioni do të jetë i punuar si WEB aplikacion në platformën .NET dhe si gjuhë primare programuese do të jetë C#, kurse teknologjia e punes do te jetë ASP.NET MVC.

Të gjithë ata që janë të interesuar të kontribojnë, janë të mirëseardhur ! Kemi nevojë per programues, dizajnera, persona të cilët do të perpilojnë dokumentacionin, persona që do ta mirëmbajnë web faqen, etj.

Ju lutem regjistrohuni (në anën e djathtë te faqës) për te kontribuar.

Ju faleminderit !